måndag 17 december 2012

Bahia Camping Santa Pola

Vi har nu stått på campingen här i sex dagar. Vill man träffa svenskar då är det här stället. Det står uppskattningsvis 60-70 bilar här. I morgon flyger vi hem, parkerar bilen precis som förra året strax söder om Elche. Det känns tryggt att stå där, bilen är noggrannt vaktad av två stora hundar. De är av en storlek som man inte skojar med. Det känns dessutom som om de inte har så mycket humor.

Det har varit en skön vecka med cykling och stavgång varje dag. Vädret kan närmast jämföras med en halvbra svensk sommar. Tänk då på att om en vecka är det jul.

På Lucia samlades alla svenskar på den del av campingen där vi står till Luciakaffe. Vi hann bara stanna motorn på bilen innan vi blev inbjudna. Många står här hela vintern, sept/okt till april, och har gjort så under många år.

I söndags lånade vi en bil och körde söderut till Torrevieja och camping Lo Monte i Pillar de Horadada, en nybyyggd femstjärning camping. Flott. Där finns inomhuspool, spa och gym.

Vi får se om vi åker dit när vi kommer ner hit igen den 5 februari 2013.

2 kommentarer:

  1. Ha det gott under helgerna i Sverige! Vi önskar er ett Gott Nytt Husbilsår!

    SvaraRadera
  2. Hej kul att hitta hit! Alltid kul att läsa andras bloggar ochhusbilsbloggar är lite speciellt. Det är en dröm även för oss, då barnen flygit ur boet om ett antal år, att kunna åka ner och vistas tex vintertid i Spanien.
    Men än så länge med två tonåringar i hus så får man ta till semestrarna och göra det bästa av dem.
    Hjulius är vår husbil ifall ni vill kika in på Hjuliusbloggen (länk inne på min sida). Fast nu vintertid händer inte så mycket.

    SvaraRadera