lördag 21 april 2012

Hemåt

Onsdag den 18 april 2012

Nu är vi verkligen på väg hem, men vi ska hälsa på söner i Sävsjö och Borensberg. Det sista vi gör innan vi kör hem på riktigt är att träffa Husbilsvännerna på Domsands båtklubb, strax nörr om Jönköping.

På onsdagen den 18 april kommer vi hem. Våra snälla grannar bjuder oss som vanligt på middag när vi kommer hem från våra resor. Det är toppen, vi blir dessutom snabbt uppdaterade på aktuellt skvaller.

5 kommentarer:

  1. Välkomna hem igen! Vi kom hem till Kalmar i onsdags i förra veckan efter att ha tillbringat påsken på ön Rügen. Vi är jättenöjda med vår resa och spanar redan på nya utmaningar till hösten. Kanske vi ses någonstans längs vägarna. Vi har siktet inställt på Sicilien nästa säsong. Kram Eva och Anders

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Kolla då på vår blogg om Sicilien. Det är kanske den bästa bloggen vi skrivit. Ni bör kunna hitta uppslag där.
    För vår del har vi funderat på att ta färjan till Tallin och sedan östra Europa ner till Venedig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Vi har redan läst Er blogg om Sicilien men kommer att läsa den igen. Alltid bra att få nya uppslag. Vi var ju i norra Italien denna säsongen bl a Cinque terre och Gardasjön. Vi planerar att ta färja från Genua till Palermo på nervägen, eftersom vi inte kan åka förrän ca den 15 oktober (ska till USA tre veckor i september). På hemvägen kommer vi att först följa östra kusten (avstick till Neapel och Rom) och sedan upp mot San Marino och Venedig. Vi tar vägen genom Slovenien och Österrike hemåt. Alltid kul att planera men sedan är det ju inte alltid det blir som man tänkt! :-)
      På fredag ska vi åka till Flen för att hälsa på släkt, sedan Nacka Strand och till sist Vretstorp i Närke. Vill ju träffa mamma, systrar, barn och barnbarn!
      Ha det så bra i sommar. Hälsningar Eva och Anders

      Radera
    2. Hej,
      Det känns som att ni passerar Mariefred flera gånger. Slå en signal, 070-247 71 75, parkera i gästhamnen, vi bjuder på middag.

      Radera
    3. Hej!
      Tack för inbjudan men den här gången har vi fullt program. Återkommer om vi passerar Mariefred i sommar! Ha det så bra! Kram Anders och Eva

      Radera