fredag 25 november 2011

Husbilsklubben 5 år

Att husbilsklubben fyllde fem år firades stort av 80 svenska medlemmar på Bahia camping i Santa Pola. Gladast var kanske de två ansvariga arrangörerna att vädret plötsligt blev som det blev.


Grillfest.






Underhållning med soft dragspel.

Glada medlemmar.

Det berättades historier, både över och under bältet.

Husbilskalle fick ett nytt hem.




















På sådana här träffar möter vi pigga, glada, nyfikna, öppna och generösa människor i åldern 60-80 år. Det ger tillfälle till att utbyta tips och erfarenheter.

3 kommentarer:

  1. Märkligt att ni firar i Husbilsklubbens namn. Den mest odemokratiska "klubben" i Sverige. Ett fåtal i ledning och webb skor sig på medlemsavgifterna och finansierar sina egna husbilsresor. Klubbens medel på över en miljon har hittills aldrig avnänts till att utveckla husbilsaktiviterna för allas bästa.

    SvaraRadera
  2. Fel kommentar på fel forum, tycker jag. Jag har lagt märke till att nu i stundande årsmötestider tar smutskastningen fart. Det är tråkigt att det ska vara på det sättet, men ni som tycker saker, ställ upp och jobba i styrelsen och ställ till rätta det som ni tycker är fel.

    SvaraRadera
  3. Hur skall man kunna jobba i styrelsen då maffian utesluter medlemmar som vill ha bort myglet då de kandiderar till styrelsen. Det luktar så illa om hela klubben som börjar bli ökänd överallt i branschen.Se bara den senaste uteslutningen p.g.a. att han kandiderade till styrelsen.

    SvaraRadera