lördag 18 februari 2012

Cabopino camping

Idag är det fina vädret tillbaka igen. På eftermiddagen har vi suttit ute i solen, ätit lunch och läst en bok. Först tog vi den vanliga långpromenaden. Idag blev det på stranden.

Ni som följde oss utmed Atlantkusten kommer ihåg att vi konstaterade att Europas kust består till mycket stor del av sandstränder och sanddyner.

Vi promenerade. Att köra bil på stranden är nog inte lika lämpligt. Det här slutade med hjälp av vägassistans för att komma loss.

Vakttorn från 1400-talet. Ingick i ett bevakningssystem för att skydda sig mot turkiska armador och pirater från norra Afrika.

Cabopino camping är ganska stor. Här är det förutom husbilar och husvagnar också bungalows och mobile homes. I ett hörn har det samlats ett antal superhusbilar. Den här är den största vi sett. Det är inte bara en stor buss. Till det kommer också en släpvagn som bara den är större än vår husbil. Vad innehåller den? En Ferrari? Vi vet inte.

Nackdelarna med campingen är läget. den ligger vid en motorvägsavfart. Ska man handla på Lidl en kilometer bort är det bara att gå dit utmed motorvägen. Vill man i stället handla på Mercadonna får man gå en kilometer till. Cykel är inte att tänka på. Fördelen är den fina starnden ett par hundra meter bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar