tisdag 14 februari 2012

Nerja och Frigiliana



Alla Hjärtans dag bestämde vi att göra till en utflyktsdag med lunch ute på stan. Vi tog bussen till Nerja, bytte buss direkt upp till Frigiliana, en by uppe i bergen, en av alla vita byar. Det här är en by som klättra på en brant sluttning. En promenad runt byn blir lätt dagens träningspass med alla backar, upp och ner.

Tillbaka till Nerja och Europas balkong. här har man mer än 180 graders utsikt över Medelhavet.
Lunchen blev en tapaslunch på en av alla uteserveringar här bakom.



Kvällens Valentinsmiddag avslutades med färska jordgubbar.

3 kommentarer:

  1. Hej på er! Vi tillbringade elva dagar i närheten av Nerja förra året och tyckte mycket om den mysiga staden! Vi är i Calpe sedan mitten av januari och har gjort utflykter med tåg och hyrbil. Vi har även vandrat i bergen - helt underbart! Hälsningar Eva och Anders (från Kalmar)

    SvaraRadera
  2. Roligt att höra av er. Vi har nu varit i Torre del Mar i elva dagar, en positiv upplevelse, och tänker nu fortsätta mot Cadiz. Det är karneval och festligheter där. Vi hörs Ulla & Arne.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej igen! Vi var i Cadíz förra året och blev mycket förtjusta i staden. Det är dock svårt att köra med husbil i den staden så välj en camping utanför och ta bussen in. Vi bodde i Conil de la Frontera och det fungerade jättebra med buss därifrån.

      Radera