söndag 26 februari 2012

Rota

Vi väljer att stanna kvar en dag till. Det är ju karneval och vi vill uppleva karnevalsstämningen en kväll till. På måndag återgår allt till normal vardag.

På dagen passar vi på att få lite motion genom att gå på stranden och utmed strandpromenaden. Det är kanske den första riktigt varma söndagen och massor av folk på stranden. Man sitter i grupper och umgås.

På kvällen är det karnevalståg i Rota. Det här är något enklare ekipage än i Cadiz förra söndagen, men glädjen och entusiasmen är minst lika stor. Sedan körde man varv efter varv runt stan i ett par timmar.


Karnevalsklädda människor fanns det gott om, och alla hade samma feststämning och glädje. Vi tycker vi haft tur som prickat in regionens karnevalsvecka.







När vi just håller på att avsluta vår middag kommer golfgänget och hälsar på. vi lyckades tränga in åtta personer och bjuda på ett glas vin. sedan gick vi upp till bodegan. Det var vår tur att bjuda på ett glas sherry. Vi köpte dessutom en tvålitersdunk att ta med. För åtta glas och två liter betalade vi tio euro!

1 kommentar: